You are currently viewing Komandos na jedan dan

Komandos na jedan dan

  • Post category:Blog
  • Reading time:2 mins read

Da li ste se ikada pitali kako je to biti komandos? Da marširate desetine kilometara samo sa puškom i taktičkim rancem? Spavate u sred šume? I to samo ako Vam neprijatelj dozvoli da spavate. Komandos na jedan dan program daje Vam mogućnost da iskusite dnevnu rutinu pripadnika specijalnih jedinica. Kao u omiljenom filmu. Ili video igrici.

Ova specijalna aktivnost uključuje vatreno oružje i replike. Na kraju programa uručićemo sertifikat učesnicima koji izdrže do kraja. Ovaj dokument će služiti kao dokaz da su sposobni da budu komandosi.

Mešavina vojnih veština i treninga preživljavanja

Komandos na jedan dan predstavlja dril koji se veba u specijalnim jedinicama. Mora se uspešno položiti kako bi pojedinci postali komandosi. Tu se testiraju psihofizičke sposobnosti, karakter i snaga volje. Ovo jeidnstveno iskustvo uključuje marširanje i neočekivane zadatke sa limitiranom hranom i vremenom za spavanje.

Transport je uključen u program. Međutim, nudimo dodatne usluge. Foto i video sesije od strane profesionalnih fotografa i kamermana. Uhvatite ove dragocene momente zauvek! Ispunićemo vaše slobodno vreme posetama kulturnim, sportskim i drugim događajima. Nadalje, srpska prestonica Beograd čuvena je po svojim kafićima, restoranima i noćnim klubovima.
Osnovna obuka specijalnih jedinica uključuje raznovrsne aktivnosti. Blisko i dugo lociranje meta, pucanje i manevrisanje, kamuflaža i prikrivanje, prevljenje zaseda neprijatelju. To su samo neke od vojnih veština neophodnih za preživljavanje u uslovima realnog ratovanja.<

Dođite i pridužite nam se! Biti komandos je način života! Možete nas kontaktirati na info@military-experience.com. Spremni smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. I da otklonimo sve sumnje!