You are currently viewing Korporativni Team Building

Korporativni Team Building

 • Post category:Blog
 • Reading time:4 mins read

Za naše aktivnosti, nije važno da li imate prethodno vojno iskustvo. Bitno je da ga steknete – kao pojedinac i kao član grupe. “Vojno iskustvo”predstavlja kompletan korporativni team building program. Nudimo Vam uvid u život vojnika. Ovaj raznovrsan i zanimljiv program se sastoji od različitih aktivnosti:

 1. CQB MISIJA – pronaći ćete se u ulozi člana SWAT tima.
 2. IZVIĐAČKA PATROLA – upustićete se u avanturu u divljini koristeći jedino papirne mape (bez smartfona, GPS-a itd.)
 3. VERAČKE TEHNIKE (PENJANJE) pripadnici specijalnih jedinica praktikuju u njihovoj svakodnevnoj rutini i voljni su da podele svoje znanje.
 4. REALNO STRELJAŠTVO omogućiće Vam da savladate osnove rukovanja vatrenim oružjem.
 5. SAVLADAJ VODENU PREPREKU je aktivnost koja se odvija uglavnom tokom leta na jezerima i mirnim rekama.
 6. ZADATAK PREŽIVLJAVANJA – učenje kako da se pronađe i pripremi hrana u prirodnom okruženju.
 7.  Cilj BORBENE TRKE jeste da se pronađu kontrolne tačke gde ćete morati da ispunite različite zadatke kao pojedinci i kao tim.
 8. SPECIJALNA SAMOODBRANA sastoji se od najefektivnijih borilačkih tehnika poput aikida, džuda, krav mage, ruske sisteme i drugih.
 9. Naučićete da koristite HLADNO ORUŽJE , uključujući gađanje lukom i strelom.

Kako korporativni team building može da obogati Vaš kolektiv?

Prvo, naučiće Vas da slučate i razmišljate. Drugim rečima – da fokusirate na rezultate. Kao vlasniku firme ili kao tim lideru nadležnom za određenu grupu ljudi, Vaše primarne brige odnose se na rezultate Vaših zaposlenih. Nakon završetka našeg programa, vaši zaposleni biće osposobljeni da preuzmu odgovornost za njihove svakodnevne radne obaveze kao što to čini vojnik. Takođe, naučiće da razlikuju važno od nevažnog.Ovo je posebno važno kada smo suočeni sa nedostatkom vremena i nagomilanim zadacima. Sa svakom pređenom preprekom tokom “vojnog iskustva”, razvićete bolji timski duh, koji je ključan u svetu biznisa i korporacija.

Kako korporativni team building može da obogati Vas kao vođu?

Superiorne veštine donošenja odluka. Vojnici moraju da veruju njihovoj sposobnosti da donesu odluke pod pritiskom koristeći raspoložive informacije. Konzistentnost, disciplina, poštovanje i etika su samo neke od naprednih veština liderstva.Samo cenjen lider u određenom kolektivu može biti i uspešan lider. Ekstremna disciplina je tipična za sve armije. Bez discipline, kolektivi ne mogu da budu efikasni u izvršavanju poverenih zadataka. Kao lider, na Vama je da se pobrinete da vaši “vojnici” poštuju pravila.

Ukoliko ste zainteresovani za naš korporativni team building program, možete nas kontaktirati na info@military-experience.com. Otvoreni smo za sva pitanja.