You are currently viewing Profesionalno gađanje uz instruktore specijalce

Profesionalno gađanje uz instruktore specijalce

  • Post category:Blog
  • Reading time:3 mins read

Doživi profesionalno gađanje uz instruktore iz specijalnih jedinica. Voliš li oružje ili imaš želju da naučiš da rukuješ njime ? Imaš višak energije koju bi hteo da izbaciš. Tražiš iskustvo puno adrenalina.

Prijavi se na program Shooting Day, ispuni svoja adrenalinska očekivanja. Nauči da gađaš kao profesionalac uz obuku instruktora specijalaca.  Prođi obuku u rukovanju svih tipova naoružanja. Kroz samo par sati tvoje znanje o vatrenom oružiju i njegovoj upotrebi će napredovati. Nije važno da li si početnik ili imaš iskustva u korišćenju oružja. Program je prilagođen sa sve stepene znanja.

Nema bolje anti stres terapije od pogađanja u zadati cilj mete nakon napornog dana. Oseti snažan miris baruta iz bojeve municije. Doživi iskustvo koje nećeš zaboraviti!

Profesionalno gađanje - sadržaj programa

Program, profesionalno gađanje, se realizuje na strelištu u Beogradu. Strelište je opremljeno za sve tipove i uslove gađanja. Obuka se odvija u toku jednog dana. U okviru programa obezbeđena je sva zaštitna oprema. Imate na raspolaganju širok izbor oružja od kojih izdvajamo:

  • Glock 17
  • Revolver 357
  • M4 AR15
  • M21
  • Shotgun
  • Snajperska puška

Sve potrebne veštine da postaneš vrhunski strelac naučiće te iskusni instruktori, pripadnici najelitnijih specijalnih jedinica.Takođe jedan od ciljeva ovog programa je kontakt sa drugim učesnicima kao i razmena iskustva.

Obuka se izvodi u različitim uslovima, kako bi savladao više tehnika profesionalnog streljaštva. Gađanja se odvijaju po različitim scenarijima kako bi iskustvo bilo još uzbudljivije i dinamičnije. Takođe se koriste različite mete na kojima se izvršava gađanje.

Budi najbolji u onome što radiš!

Kruna programa je takmičenje u gađanju, između polaznika aktivnosti. Ukoliko želiš da dokažeš da si najbolji strelac, prijavi se na info@military-experience.com.

Osećaj se moćno dok gađaš iz ubojitog oružja svojim rukama. Registruj se i nauči tehnike profesionalnog streljaštva.

Svakim korakom si bliži ratničkom duhu koji je u tebi, prijavi se već danas!

Ako si zainteresovan za ovu aktivnost ili druge naše programe, poseti zvanični sajt i saznaj detaljne informacije: https://military-experience.com/. Prikaz aktivnosti i iskustva učesnika programa možeš videti na našim društvenim mrežama.

Autor: Ognjen Mitić