Obraduj svoje prijatelje i porodicu! Saznaj više

Military Gift Vaučer

gift vaucer

*QR kôd važi godinu dana

Uvek je pravo vreme za darivanje kada želite da obradujete prijatelje, porodicu ili poslovne saradnike.
 
Zato smo odlučili da Vam omogućimo da jednim poklonom na originalan način iznenadite drage ljude i poklonite im nešto drugačije.
 
Vaučeri u različitim vrednostima su za predstojeću godinu, 2023. i mogu biti iskorišćeni u svakom momentu sa predhodnom najavom.
 
Po vašem izboru možete odabrati željeni  program i adekvatan vaučer po važećem cenovniku, a i mi ćemo Vam predložiti naše ideje za vaučere.
Uz kupovinu svakog vaučera dobijate POKLON NAŠEG BRENDA REGRUT.
 
Kupovinom poklon vaučera dobijate poklon brenda REGRUT.
  1. Poklon zastavica/amblem (vrednost: 50e)
  2. Poklon pamučna majica (vrednost: 100e)
  3. Pokolon sportski program sportska majica ili šorc. (vrednost: 150e)

Iskoristite vaučer za:

Naš predlog

Combat je jedinstven program pod vođstvom najboljih instruktora iz naših najelitnijih specijalnih jedinica i predstavlja spoj simulativnih (MilSim) taktičkih obuka

Naš predlog

Iskusni instruktori će te naučiti osnovnim tehnikama u bezbednom rukovanju oružjem i pravilnoj realizaciji samog gađanja.

Naš predlog

Spremili smo vam premium program! Idealan za sve one koji žele da dožive vojno iskustvo, vežbu specijalaca i usavrše svoje veštine u korišćenju vatrenog oružja.

Uplatnica

*Nakon uspešne prijave svaki učesnik momentalno dobija email sa instrukcijama o uplati. Uplatu treba izvršiti u dinarskoj protivvrednosti po važećem kursu na dan uplate.

mexp vaucer
Želimo Vam srećne i nezaboravne trenutke!
sr_RSSerbian