COMBAT

Želiš da osetiš adrenalin specijalaca u pravoj bitki?

combat-logo

MIlitary Experience Combat je  jedinstven program pod vođstvom najboljih instruktora iz naših najelitnijih specijalnih jedinica i predstavlja spoj simulativnih (MilSim) taktičkih obuka, mini testiranja i takmičenja timova kao provere uspešnosti savladavanja programa i do sada neviđene velike airsoft bitke kao simulacije realne borbe uz nadzor naših instruktora specijalaca.

Kroz program će se obrađivati osnovni i napredni sadržaji iz oblasti kretanja vojnika i formacija, borbe u urbanoj i ruralnoj sredini, borbe na bliskim odstojanjima (CQB), specijalne akcije pri korisćenju vozila i specijalnih alpinistićkih užadi (rappeling), borbene patrole, napad i odbrana od zaseda, rešavanje talačkih situacija kao i mnoge  druge interesantne situacije.

Vrhunac dana je velika bitka kao simulacija realne borbe uz nadzor instruktora, po scenarijima iz programa specijalnih jedinica. A da bi doživljaj bio bolji i adrenalin veći, detalje dobijate neposredno pred sam početak bitke, kada saznajate po kom scenariju će se odigrati i koji je cilj tvog tima. Da li braniš bazu ili ideš da spaseš taoca, ili je u pitanju scenario napada na vozila, saznaćeš u poslednjem trenutku a samo najbolji timovi i oni koji primene prethodno savladane obuke će pobediti. 

Organizijemo kurseve za vođe timova (team leader), a takođe i kurseve drugih specijalnosti za pojedince i grupe, a sve u cilju unapređenja taktičkih sposobnosti pojedinaca ili celog tima.

Sve planirane aktivnosti se realizuju po programu treninga najelitniji domaćih i inostranih specijalnih jedinica a pod vođstvom naših instruktora.

Bilo da si početnik, pojedinac ili imaš svoj airsoft tim, kroz Military Experience Combat dobijaš mogućnost da ovladaš novim ili usavršiš postojeće taktičke veštine i sposobnosti u izvođenju simulacije borbenih dejstava kroz „air soft“ trening i učestvuješ u najzanimljivijoj i najvećoj simulacionoj borbi.