Upoznajte nas

Ko čini Military experience tim?

Military experience čine najbolji instrukti, vrhunski stručnjaci sa višedecenijskim iskustvom, koji će te svojim posvećenim radom voditi kroz adrenalinska iskustva koja se ne zaboravljaju.

Naši nstruktori su višestruko odlikovani i nagrađivani  prvaci u raznim sportskim i vojnim takmičenjima u zemlji i inostranstvu: od praktičnog streljaštva, borilačkih veština, planinarstvo, alpinizma, orijentacionog trčanja.

Naš cilj je da kroz širok spektar autentičnih vojnih iskustava podelimo naše veliko znanje entuzijastima i naprednijim korisnicima kako bismo promovisali prave vrednosti i sportski duh.

fdb125a0 69b8 4269 afc3 f2882b315b48

Instruktor: Saša

CPO – Izvođenje teorijske i praktične obuke sa vojnicima UAE,

Obuka za upotrebu DSR oružja kalibra .308 i .338 kalibra Lapua Magnum, Nadgledanje obuke i vežbi u kojima se vojnici obučavaju u planiranju misija, manipulaciji oružjem, veštinama navigacije, kamuflaže, prikrivanja, orijentacije, topografije itd.

1991-2017 PTJ snajperista / komandir voda Ministarstva odbrane
Srbije, Vojske Srbije, 72. Specijalne antiterorističke jedinice,
26 godina iskustva u vojnoj policiji, PTJ Vojske Srbije.
Učestvovao u oružanim sukobima širom bivše Jugoslavije
u periodu od 1991. do 2002. Obučen za upotrebu pešadijskog lakog i teškog naoružanja, planinarenje, blisku borbu, upotrebu hladnog oružja.

Ronilac i padobranac obučeni za upotrebu snajperskog i dalekometnog oružja. Kao komandir PTJ, komandir voda i zamenik komandira čete, obučavao je redovnu i profesionalnu vojsku za:
– taktika specijalnih operacija,
– taktika i upotreba vojne policijske opreme,
– upotreba automatskog oružja, mitraljeza, bacača granata, snajperskih pušaka itd.

Primio brojne pohvale i medalje:
– Vojna spomen medalja za revnosnu službu – 10 godina
– Vojna spomen medalja za revnosnu službu – 20 godina
– Vojna spomen medalja za učešće u borbenim dejstvima na teritoriji SFRJ, SRJ

Instruktor: Nik

Vazduhoplovna akademija

Sa nepunih 15 godina napravio je samostalan skok iz aviona.
Kursevi: snajper, letnje i zimsko planinarenje, vožnja u pratnji, taktička upotreba oružja, vožnja borbenih oklopnih vozila, alpsko skijanje, specijalno skijanje član tima antiterorističkog bataljona u padobranskom višeboju član tima Vojske Srbije na međunarodnom takmičenju snajperista član tima Vojske Srbije na takmičenju u vožnji terenskih automobila.

Intervjuisani PA top 40mm

Testirao je upravljivost terenskog vozila HAMVI H1 hammer
član tima Vojske na tehnici i opremi brzog konopca uveden u Vojsku Srbije

1. Kurs za vođe ratnika – Grafenvohr, Nemačka
2. Nivo obuke instruktora za modernu vojsku 1 – Grafenvohr, Nemačka
3. Cavalrz Scout Advanced Leader Course- Fort Benning, SAD

7c837ce1 c120 40da 920f c06826034028
8a3349c7 a7bb 487d 9d14 5cc044b7757b

Instruktor: Pop

KURS RUKOVANJA VATRENIM ORUŽJEM

Diplomirao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu

OEBS trenerski kurs

2008 Certifikat, Škola za primenu oficira rumunske žandarmerije u Bukureštu, obuka štabnih oficira i međunarodna policijska saradnja Međunarodnog višeg kursa dispassee od strane žandarmerije francuske i rumunije 2011 Certificate; Centar za usavršavanje kadrova za policijske jedinice za stabilnost – Italija Kurs civilna, vojna, policijska saradnja 2008 Certifikat, Centar za usavršavanje kadrova –

Nacionalna žandarmerija javnog reda u Saint-Astieru, francuski, kurs za održavanje reda tehnike visokog intenziteta. 2008 Certifikat, Evropski centar izvrsnosti – Nacionalna žandarmerija javnog reda u Saint-Astieru, Francuska, kurs za komandante jedinica Žandarmerije za uspostavljanje javnog reda (visok rizik).

Instruktor: Boban

FREC

Završio Višu školu unutrašnjih poslova u Beogradu Diplomirao na Fakultetu bezbednosti Univerziteta u Beogradu 2012. godine.

Centar za usavršavanje kadrova za policijske jedinice za stabilnost – Italija Kurs civilna, vojna, policijska saradnja 2010 Sertifikat, George C. Marshall; Evropski centar za bezbednosne studije – Nemačka; EPPAS 10-10

2008 Sertifikat, BMATT, Kurs za instruktore za mirovne misije, Viškov, Češka Republika.

OEBS trenerski kurs

Kurs za razvoj nastave i nastavnog plana i programa u organizaciji OEBS-a

66266236 4a79 4deb b1f9 62c08e36ca9f

Reference i partneri

Naš trud i kvalitet su prepoznale već mnoge kompanije iz zemlje a svoje poverenje nam ukazale neke od najuspešnijih koje posluju na našem i regionalnom tržištu, između ostalog: Granit Invest, Global Press, GNG Imobilian GMBH, Jadran DOO, Granit Property, Mond Line Pro, Elektro Bošković, Adv. kanc. Brešanac, Euro Bravo, HDS GP Retail, Mag design, Miross, Ibis Slolutions, Ibis Instruments kao i mnogi drugi.