Obraduj svoje prijatelje i porodicu! Saznaj više

Upoznajte nas

Ko čini Military experience tim?

Military experience čine najbolji instruktori, vrhunski stručnjaci sa višedecenijskim iskustvom, koji će te svojim posvećenim radom voditi kroz adrenalinska iskustva koja se ne zaboravljaju.

Naši instruktori su višestruko odlikovani i nagrađivani  prvaci u raznim sportskim i vojnim takmičenjima u zemlji i inostranstvu: od praktičnog streljaštva, borilačkih veština, planinarstvo, alpinizma, orijentacionog trčanja.

Naš cilj je da kroz širok spektar autentičnih vojnih iskustava podelimo naše veliko znanje entuzijastima i naprednijim korisnicima kako bismo promovisali prave vrednosti i sportski duh.

Reference i partneri

Naš trud i kvalitet su prepoznale već mnoge kompanije iz zemlje a svoje poverenje nam ukazale neke od najuspešnijih koje posluju na našem i regionalnom tržištu, između ostalog: Granit Invest, Global Press, GNG Imobilian GMBH, Jadran DOO, Granit Property, Mond Line Pro, Elektro Bošković, Adv. kanc. Brešanac, Euro Bravo, HDS GP Retail, Mag design, Miross, Ibis Slolutions, Ibis Instruments kao i mnogi drugi.

sr_RSSerbian