Obraduj svoje prijatelje i porodicu! Saznaj više

Combat

Mllitary Experience Combat je jedinstven program pod vođstvom najboljih instruktora iz naših najelitnijih specijalnih jedinica i predstavlja spoj simulativnih (MilSim) taktičkih obuka, mini testiranja i takmičenja timova kao provere uspešnosti savladavanja programa i do sada neviđeno uzbudljive air soft bitke kao simulacije realne borbe uz nadzor naših instruktora specijalaca.

Više informacija:

  • Mesto održavanja: Poenkarova 12, Beograd
  • Cena za učesnike sa ličnom air soft opremom: 4,200rsd
  • Cena za učesnike bez lične air soft opreme: 6,200rsd
DSC 0304 1 min 1536x1024 1

Osnovni i napredni program

Kroz program će se obrađivati osnovni i napredni sadržaji iz oblasti kretanja vojnika i formacija, borbe u urbanoj i ruralnoj sredini, borbe na bliskim odstojanjima (CQB), specijalne akcije pri korisćenju vozila i specijalnih alpinistićkih užadi (rappeling), borbene patrole, napad i odbrana od zaseda, rešavanje talačkih situacija, obuku iz pružanja prve pomoći kao i mnoge druge interesantne situacije.

Simulacija realne borbe

Vrhunac dana je uzbudljiva bitka kao simulacija realne borbe uz nadzor instruktora, po scenarijima iz programa specijalnih jedinica. A da bi doživljaj bio bolji i adrenalin veći, detalje dobijate neposredno pred sam početak bitke, kada saznajate po kom scenariju će se odigrati i koji je cilj tvog tima. 

Da li braniš bazu ili ideš da spaseš taoca, ili je u pitanju scenario napada na vozila, saznaćeš u poslednjem trenutku a samo najbolji timovi i oni koji primene prethodno savladane obuke će pobediti. 

combat 26

Kursevi za pojedince i grupe

Organizijemo kurseve za vođe timova (team leader), a takođe i kurseve drugih specijalnosti za pojedince i grupe, a sve u cilju unapređenja taktičkih sposobnosti pojedinaca ili celog tima.

Sve planirane aktivnosti se realizuju po programu treninga najelitniji domaćih i inostranih specijalnih jedinica a pod vođstvom naših instruktora.

Bilo da si početnik, pojedinac ili imaš svoj airsoft tim, kroz Military Experience Combat dobijaš mogućnost da ovladaš novim ili usavršiš postojeće taktičke veštine i sposobnosti u izvođenju simulacije borbenih dejstava kroz „air soft“ trening i učestvuješ u najzanimljivijoj i najvećoj simulacionoj borbi.

Combat galerija

sr_RSSerbian