Obraduj svoje prijatelje i porodicu! Saznaj više

Preživljavanje u prirodi

Jedna od najzanimljivijih aktivnosti iz naše ponude je preživljavanje tima u prirodi. Najbolji instruktori iz oblasti ishrane u prirodi pokazaće ti načine i mogućnosti pronalaženja i pripremanja hrane u prirodnoj sredini.

Zadaci: Kako napraviti krov nad glavom, upaliti vatru, kako ispeći hleb, upecati i spremiti ribu, pročistiti vodu i napraviti neke napitke u šumi?

Preživljavanje u prirodi Military Experience

Ko može da preživi u prirodi?

Najbolji instruktori iz oblasti ishrane u prirodi pokazaće ti načine i mogućnosti pronalaženja i pripremanja hrane u prirodnoj sredini.

Kako napraviti krov nad glavom, upaliti vatru, kako ispeći hleb, upecati i spremiti ribu, pročistiti vodu i napraviti napitke u šumi, samo su neki od interesantnih iskustava koje očekuje tvoj tim. Nakon uvodnog, edukativnog dela timovi dobijaju zadatke za rad i kreću u realizaciju. 

Na kraju rada, instruktori ocenjuju koji timovi su napravili najbolje skrovište, obezbedili hranu, napitke i druge stvari neophodne da tvoj tim preživi dok je na nekom „borbenom zadatku“. Očekuje vas izuzetna zabava, puna novih iskustva koja će doprineti jačanju timskog duha u vašem kolektivu.

Instruktori ocenjuju koji timovi su bili najuspešniji u ovim zadacima.

  • Preporučeno za grupe od minimum 20 ljudi i više
  • Trajanje : 4h
sr_RSSerbian