Obraduj svoje prijatelje i porodicu! Saznaj više

Politika privatnosti

Dobrodošli u našu Politiku Privatnosti

Vaša privatnost je za nas kritično važna.

Military Experience se nalazi:

Aleksandra Dubčeka 68, 11080 Zemun
Beograd, Srbija
Politika Military Experience je poštovanje vaše privatnosti u vezi sa bilo kakvim informacijama koje možemo prikupiti tokom rada na našoj veb lokaciji. Ova politika privatnosti se odnosi na https://military -experience.com/ (u daljem tekstu „mi“, „mi“ ili „https://military-experience.com/“). Poštujemo vašu privatnost i posvećeni smo zaštiti podataka o kojima vas mogu identifikovati osobe koje nam možete pružiti putem Veb lokacije. Usvojili smo ovu politiku privatnosti („Politika privatnosti“) da bismo objasnili koje informacije se mogu prikupljati na našoj veb lokaciji, kako ih koristimo i pod kojim okolnostima možemo ih otkriti trećim licima. Ova Politika privatnosti odnosi se samo na informacije koje prikupljamo putem Veb lokacije i ne odnosi se na naše prikupljanje informacija iz drugih izvora.

Ova Politika privatnosti, zajedno sa Uslovima korišćenja objavljenom na našoj veb lokaciji, izneta su opšta pravila i pravila koja regulišu upotrebu vaše veb stranice. U zavisnosti od aktivnosti tokom posete našoj veb lokaciji, od vas će se možda tražiti da pristanete na dodatne uslove i odredbe.

Posetioci veb lokacije
Kao i većina operatora veb lokacija, Military Experience prikuplja informacije koje nisu lične identifikacije kao što ih veb pretraživači i serveri obično stavljaju na raspolaganje, kao što su vrsta pregledača, jezičke postavke, lokacija koja se odnosi i datum i vreme svakog zahteva posetioca. Svrha Military Experience u prikupljanju neosobnih podataka je bolje razumevanje kako posetioci Military Experience koriste njegovu veb stranicu. Povremeno vojno iskustvo može objaviti informacije koje nisu lične identifikacije u agregatu, npr. Objavljivanjem izveštaja o trendovima u upotrebi njegove veb stranice.

Military Experience takođe prikuplja potencijalno lične informacije kao što su Internet Protocol (IP) adrese za prijavljene korisnike i za korisnike koji ostavljaju komentare na https://militari-ekperience.com/ postovima na blogu. Military Experience otkriva samo prijavljene korisničke i komentatorske IP adrese pod istim okolnostima kao što ih koriste i otkrivaju lične identifikacione informacije kao što je opisano u nastavku.

Prikupljanje ličnih podataka
Određeni posetioci veb lokacija Military Experience odlučuju da komuniciraju sa Military Experience na načine koji zahtevaju Military Experience da prikupi lično identifikacione informacije. Količina i vrsta informacija koje vojno iskustvo prikuplja zavisi od prirode interakcije.

Sigurnost
Sigurnost vaših ličnih podataka za nas je važna, ali imajte na umu da nijedan način prenosa putem Interneta ili način elektronskog čuvanja nisu 100% sigurni. Iako se trudimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Oglasi
Oglasi koji se pojavljuju na našoj veb lokaciji mogu korisnicima isporučiti reklamni partneri, koji mogu postaviti kolačiće. Ovi kolačići omogućavaju oglasnom serveru da prepozna vaš računar svaki put kada vam pošalje internetski oglas za prikupljanje podataka o vama ili drugima koji koriste vaš računar. Ove informacije omogućavaju da oglasne mreže, između ostalog, isporuče ciljane oglase za koje veruju da će vas najviše zanimati. Ova Pravila o privatnosti pokrivaju upotrebu kolačića od strane Military Experience i ne pokrivaju upotrebu kolačića od strane bilo kojeg oglašivača.

Veze do spoljnih lokacija
Naša usluga može sadržati veze do spoljnih veb lokacija koje mi ne upravljamo. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete preusmereni na veb lokaciju te treće strane. Toplo vam savetujemo da pregledate Politiku privatnosti i odredbe i uslove svakog od posećenih lokacija.

Mi nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo kojih veb lokacija, proizvoda ili usluga trećih strana.

Agregirana statistika
Military Experience može prikupljati statistike o ponašanju posetilaca njegove veb stranice. Military Experience može ove informacije prikazati javno ili ih pružiti drugima. Međutim, Military Experience ne otkriva vaše lične podatke.

Kolačići
Da bi obogatio i usavršio svoje internetsko iskustvo, Military Experience koristi „Kolačiće“, slične tehnologije i usluge koje pružaju drugi za prikazivanje personalizovanog sadržaja, odgovarajuće oglašavanje i čuvanje postavki na računaru.

Kolačić je niz informacija koje veb lokacija čuva na računaru posetioca i koji pregledač posetioca pruža veb lokaciji svaki put kada se posetilac vrati. Military Experience koristi kolačiće za pomoć Military Experience da identifikuje i prati posetioce, njihovu upotrebu https://military-experience.com/ i njihove postavke za pristup veb lokaciji. Posetioci Military Experience koji ne žele da kolačiće postave na svoje računare trebalo bi da postave preglednike da odbijaju kolačiće pre upotrebe veb lokacija vojnog iskustva, uz nedostatak da neke funkcije veb lokacija Military Experience ne mogu pravilno funkcionisati bez pomoći kolačića.

Nastavljajući da se krećete po našoj veb lokaciji bez promene postavki kolačića, potvrđujete i prihvatate upotrebu kolačića od strane Military Experience.

Promene politike privatnosti
Iako će većina promena verovatno biti neznatna, Military Experience može s vremena na vreme da promeni svoju Politiku privatnosti, kao i po vlastitom nahođenju Military Experience. Military Experience ohrabruje posetioce da često provere ovu stranicu da li ima promena u politici privatnosti. Vaša upotreba ove veb stranice nakon promene ove Politike privatnosti predstavljaće vaše prihvatanje takve promene.

sr_RSSerbian