TEAM BUILDING

Da li znaš šta je pravi timski duh?

TEAM BUILDING ISKUSTVO

Ovde smo da pružimo najpotpunije iskustvo korporativnog team building-a koje uključuje široke vojne aktivnosti inspirisane praksom elitnih jedinica komandosa.

U mogućnosti smo da prilagodimo naše programe prema potrebama vašeg tima i pružimo nezaboravna iskustva zabave, uzbuđenja i avanture.
Zajedničkim savladavanjem prepreka i postizanjem ciljeva izgradićete timski duh i moral.

ZAŠTO MILITARY EXPERIENCE?

Poboljšajte timsku komunikaciju

Upoznajte prirodu

Doživite zabavu na višem nivou

Zadaci puni adrenalina

NAŠE AKTIVNOSTI

Liderske sposobnosti pojedinaca, osećaj pripadnosti timu u teškim situacijam, izbor najbezbednijih rešenja, podela zaduženja u sastavu tima, razvijanje poverenja unutar tima i niz drugih situacija, korisnih za razvoj pozitivne atmosfere u kolektivu.

Aktivnost je kombinacija poligona prepreka i strelišta za praktično streljaštvo, koristeći replike oružja (AIR SOFT)

Iskusni instruktori, sa adekvatnom, savremenom i pouzdanom opremom, naučiće te osnovnim veračkim tehnikama koje specijalne jedinice praktikuju u sklopu redovnih zadataka. Za one malo hrabrije i spretnije, instruktori su pripremili specijalne tehnike i zadatke.

U zavisnosti od želja i veličine grupe, možemo da obezbedimo nekoliko različitih programa gađanja. Nakon svakog gađanja sabiramo rezultate pojedinaca, a na kraju biramo najboljeg pojedinca i tim.

Aktivnost koja se realizuje u toplijim periodima godine, na jezerima ili mirnijim rekama. Tim dobija upustvo i zadatak da od određenih materijala izradi splav (plovilo) i da pređe izabrani deo vodene površine.

Najbolji instruktori iz oblasti ishrane u prirodi pokazaće ti načine i mogućnosti pronalaženja i pripremanja hrane u prirodnoj sredini. Kako napravti krov nad glavom, upaliti vatru, kako ispeći hleb, upecati i spremiti ribu, pročistiti vodu i napraviti neke napitke u šumi samo su neki od interesantnih iskustava koje očekuje tvoj tim.

Zadaci na kontrolnim tačkama će na prvi pogled delovati teško i zahtevaće izuzetnu snalažljivost prilikom korišćenja užadi, smirenost i preciznost u gađanju, fizičku snagu tima pri guranju i nošenju tereta.

Vrsta samoodbrane koju će ti predstaviti naši instruktori spada u mešavinu borilaćkih veština, poput aikida, džuda, različitih udaračkih sportova, kao i posebne tehnike koje su nastale u nekim od najpoznatijih vojskama sveta, kao što su izraelska Krav Maga i ruska Sistema.

Posle početnog upoznavanja, svaki član tima osetiće čari streličarstva, kao i uzbudljive tehnike bacanja različitih vrsta hladnog oružja.

Doživi ulogu junaka “swat team”-a iz najpoznatijih akciono-krimi filmova. Tvoj tim će se naći u ulozi elitne vojno-policijske jedinice, koja je spremna da u svakom trenutku krene u lov na negativce.

Po ugledu na izviđačko-diverzantske jedinice tvoja družina formiraće izviđačku patrolu. Posle uvodne pripreme, treninga, opremanja i maskiranja, uz korišćenje određene mape krećete na zadatak.

Mi gradimo najjače timove