Obraduj svoje prijatelje i porodicu! Saznaj više

Poligon sa preprekama

Zadatak: Ceo tim dobija zadatak i raspoložive resurse koje sme da koristi. Ograničen je zonom kretanja i u toku same realizacije svaki član će dobijati specijalne zadatke koje će rešavati.Lideri timova se menjaju u svakoj fazi nastupanja, a konačan cilj je združenim snagama završiti uspešno misiju u što kraćem roku.

poligon sa preprekama

Pobednička ekipa na poligonu

Naš tim instruktora je osmislio jedinstven poligon za vaš tim. Zadatak je da ceo tim prođe poligon prepreka, združenim snagama kako bi spasili „ranjenog druga“ ili ostatku svoje grupe doneli potrebnu municiju i gorivo. Neće izostati ometanja audio i vizuelnim efektima, što ce dodatno povećati stresnu situaciju u kojoj se nalazi vaša grupa. 

Kroz rešavanje postavljenog zadatka i uz odredjene supozicije i ograničenja, ljudi unutar svakog tima su upućeni jedni na druge i primorani da zajedno misle i rade, jer je samo tako moguće proći prepreku na putu do ispunjenja zadatka. Do izražaja dolaze sposobnosti lidera tima gde on mora da prepozna najslabiju kariku, nadje rešenje i da sinergijom omogući uspeh svoje grupe.

Pobednik je onaj tim koji uspešno realizuje sve zadatake i u najkraćem vremenskom periodu.

  • Preporučeno za grupe od 20 i više ljudi
  • Trajanje: 2 do 2.5h
sr_RSSerbian